O FanelHostu

Pružamo brz, pristupačan i siguran hosting u cijelom svijetu.​
Screenshot_17-removebg-preview (1)

Dobrodošli u FanelHost

Jeste li znali da morski psi plivaju brzo, ali, za razliku od većine riba, nemaju riblji mjehur pa moraju stalno plivati. Takav je i FanelHost – brz i ne staje!

U današnje vrijeme nije dovoljno da web stranica bude samo lijepa i brza. Ona mora donositi i profit. S tom mišlju smo kreirali FanelHost i odlučili napraviti razliku na tržištu. 

Veliko iskustvo na globalnom tržištu u pružanju Web hosting usluga, dizajna i marketinga naučilo nas je što dobar hosting treba imati. Od ključne važnosti je brzina, sigurnost i performanse servisa.

No, ono po čemu smo posebni su naši profesionalno dizajnirani gotovi web predlošci spremni za instalaciju na vašu web stranicu, kao i unikatne marketing skripte koje će se pobrinuti da vam web stranica donosi posjetitelje i profit.

0 /7
Korisnička Podrška
0 +
Godina Iskustva
0 k
Zadovoljnih klijenata

Lako za korištenje

Uz jednostavan korisnički ured moći ćete lako postaviti vašu web stranicu. Kontrolni panel - cPanel - je intuitivan i lak za korištenje. Imate potpunu kontrolu.

Gotovi Tutorijali

Nama u FanelHostu stalo je do korisnika. I zato, pored usluge hostinga za vas smo pripremili video tutorijale kako biste se što lakše snašli u početnim koracima.

Cloud Serveri

Korištenjem suvremenih tehnologija i stručnih znanja pružamo našim klijentima cjelovito i pouzdano rješenje koje će donijeti prednost njihovom poslovanju.

Više od hostinga!

FanelHost platforma je izgrađena na najmodernijem hardveru i softveru.  Zbog toga vam možemo zajamčiti da vaše web stranice imaju 99,9% online dostupnost. Tu smo za Vas u svakom trenutku!

Kvaliteta kao prioritet

FanelHost je usmjeren na pružanje kvalitetne i stabilne usluge, a s obzirom da smo specijalizirani za pružanje hosting usluga, kvalitetno rješavamo sve korisničke zahtjeve.

Naša Misija

Naša misija je biti na usluzi svim klijentima i pružiti im najkvalitetnija rješenja koja će premašiti njihova očekivanja i zadovoljiti sve potrebe.

Obožavani od strane marketera

Ono po čemu se najviše ističemo od konkurenata je da smo FanelHost kreirali za poduzetne ljude koji žele da im web stranica, pored toga što je lijepa, donosi i profit. Naši unikatni web dizajnerski predlošci spremni su za instalaciju u samo 1 klik.