Affiliate Sporazum

Ovi Uvjeti korištenja odnose se na fizičke i/ili pravne osobe koje sudjeluju u FanelHost Partner programu (eng. Affiliate Program). Zadržavamo pravo promjene i nadopunjavanja ovih uvjeta.
Uključivanjem u program potvrđujete prihvaćanje sljedećih uvjeta:

1. Uključivanje u program

Ispunjavanjem obrasca za prijavu automatski postajete FanelHost partner. Cilj vašeg sudjelovanja u programu je slijedeći: legalno oglašavanje FanelHost web sitea i usluga te primanje provizije ostvarene od prodaje usluga osobama koje ste vi preporučili. Također se slažete s primanjem povremenih e-mail obavijesti vezanih za FanelHost Partner program.

2. Prekid partnerskog statusa

Vaš status partnera može biti suspendiran i prekinut iz bilo kojeg od sljedećih razloga:

* Neprikladno oglašavanje (lažne tvrdnje, zavaravanje linkovima, itd.)
* Spam (masovni e-mailovi, masovno objavljivanje poruka na usenet grupe, itd.)
* Oglašavanje na stranicama koje sadržavaju ili promoviraju ilegalne aktivnosti
* Narušavanje intelektualnog vlasništva i prava (npr. kopiranje FanelHost stranica i materijala osim promotivnih)

3. Partnerski linkovi

Na vašim web stranicama i/ili u e-mail porukama možete koristiti grafičke i tekstualne linkove.
Oglašavanje možete vršiti i u tiskanim oglasima, časopisima i novinama. Možete koristiti grafičke i tekstualne elemente koje vam osigurava FanelHost, ili možete kreirati vaše vlastite uz pretpostavku da su napravljeni u skladu s uvjetima iz paragrafa 2.

4. Partnerska provizija

Za narudžbu bilo koje FanelHost usluge uz pretplatnički period od 1 GODINE ili više ostvarene putem offline ili online kontakta bit će vam isplaćen iznos provizije, prema specifikaciji naznačenoj na stranici za partnere. Provizija se ne odnosi na direktno povezane tvrtke, i takva provizija neće biti odobrena. Nije moguće ostvariti pravo na proviziju ni za usluge koje naručujete za vlastite potrebe, za potrebe svoje tvrtke ili kao preprodavač naših usluga. Provizija se ne odnosi na narudžbe paketa s pretplatničkim periodom manjim od godišnjeg (npr. mjesečni, tromjesečni ili polugodišnji).
Affiliate provizija će se isplaćivati jednom mjesečno s minimalno akumuliranim iznosom od 55€.

5. Kvalificirana provizija

Kvalificirana provizija je provizija ostvarena na osnovu prodaje novom korisniku, koji zakupi bilo koji od naših paketa na najmanje godinu dana. FanelHost ima diskretno pravo donijeti odluku o tome da li je provizija kvalifificirana ili nije. Ukoliko je ostvarena provizija na iznos koji naknadno bude vraćen kupcu iz bilo kojeg razloga, FanelHost zadržava pravo oduzeti odgovarajući iznos provizije.

6. Praćenje partnerskog statusa

Nakon prijave u program, bit će vam dodijeljen jedinstveni partnerski LINK kojeg ćete koristiti za oglašavanje naših stranica i usluga. U trenutku kad posjetitelj klikne na taj LINK, generirat će se “cookie” s vašim partnerskim ID-om. Ujedno će se i njegova IP adresa zapisati u bazu podataka skupa s vašim ID-om. Ukoliko tijekom tog posjeta ili u bilo kojem periodu u narednih 90 dana posjetitelj napravi narudžbu, isplaćuje vam se odgovarajuća provizija na osnovu upisanih podataka u bazi.

7. Uvjeti ugovora

Ovi uvjeti stupaju na snagu po vašem uključenju u Partner program i završavaju u trenutku kada vi ili FanelHost prekine vaš partnerski status.
FanelHost može uvjete ovog ugovora mijenjati u bilo kojem trenutku. Ukoliko vam bilo kakva promjena bude neprihvatljiva, vaša jedina mogućnost je prekidanje partnerskog statusa. Ostajanje u programu predstavlja vaše prihvaćanje napravljene promjene.

8. Odgovornost

FanelHost neće biti odgovoran za bilo kakvu indirektnu štetu (gubitak zarade i provizije) nastalu zbog tehničke pogreške u praćenju partnerskog statusa, kvaru baze podataka ili zloupotrebe programa.
FanelHost ne daje nikakve izričite ili implicitne garancije vezane uz naš Partner program i/ili usluge koje se prodaju na ovim stranicama.